chrome firefox opera safari iexplorer

Понад 51% українців не довіряють жодному міністерству

29 жовтня 2013 о 11:46

Найбільше українці довіряють Держслужбі із надзвичайних ситуацій, колишньому Міністерству надзвичайних ситуацій.

Про це свідчать результати дослідження на предмет того, якому міністерству та службі довіряють українці в 2013 році, проведеного компанією «Research & Branding Group».

До першої п'ятірки міністерств і держслужб з найбільшим кредитом довіри увійшли Держслужба з надзвичайних ситуацій, Мінкультури, СБУ, Міносвіти і МЗС. У сукупності відсоток населення, який довіряє роботі міністерств склав більше 32%.

Роботі ж відомств, згідно звіту, довіряє більше 34% населення.

Серед відомств, які користуються найбільшою довірою виявилися Держінспекція з питань захисту прав споживачів, Пенсійний фонд, Держслужба молоді та спорту, і Держагентство з питань науки, інновацій та інформації.

До міністерств c найменшим рівнем довіри українці віднесли Мінсоцполітики, МОЗ, МВС, Мінекології та Мінагрополітики.

Неефективними серед держслужб, на думку учасників опитування, стали виконавча, податкова та санітарно-епідеміологічна служби.

Слід також зазначити, що понад 51% українців не довіряють жодному міністерству.

При цьому загальна частка недовіри до держслужб склала майже 49%.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути