chrome firefox opera safari iexplorer

Препарати Heel дозволили ввозити в Україну

29 жовтня 2013 о 17:25

Державна служба з лікарських засобів (Держлікслужба) відновила дію висновку щодо підтвердження відповідності лікарських засобів німецького виробника «Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ» вимогам міжнародного стандарту — належної виробничої практики (GMP), що дозволяє ввозити на територію України лікарські засоби цього виробника.

«Якісні та безпечні лікарські засоби німецького виробника „Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ“ знову ввозитимуться на український ринок», — йдеться в повідомленні відомства.

«Під час повторного інспектування встановлено, що виробником оперативно та в повному обсязі виконано всі коригувальні та запобіжні заходи відповідно до плану дій та усунено всі невідповідності. Таким чином, виробництво лікарських засобів „Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ“ відповідає вимогам міжнародного стандарту — належної виробничої практики (GMP), а вироблювані ним лікарські засоби — якісні та безпечні», — йдеться в повідомленні.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути