chrome firefox opera safari iexplorer

Простий вчитель розкритикував нові підручники у присутності Табачника

24 жовтня 2013 о 11:00

Вчора відбулися парламентські слухання щодо проблем середньої освіти. Ретельно відібрані освітяни гучно плескали Табачнику. ”Парламентські слухання щодо проблем середньої освіти. Жодного вільного місця в залі і на балконах. І півтори камери. Журналістам це не цікаво? Всі шукають Маркова?” – пише у соцмережі учасниця слухань.

Вона ж відмітила єдиного вчителя, що наважився виступити проти загального протокольного тону засідання: “Це Анатолій Шванц, методист з іноземних мов з Бориспільського району. Єдиний вчитель, який наважився на парламентських слуханнях сказати правду про нові поспіхом зроблені підручники: “В одному з підручників англійської мови для 1 класу загальноосвітніх шкіл на ста сторінках можна нарахувати близько півсотні помилок і недоречностей. У підручнику для 2 класу ці помилки дбайливо збережені і доповнені новими”.

І ще одна цитата з його виступу: “Напевно, краще було б на кілька років пізніше запровадити нові державні стандарти і навчальні програми , аніж змушувати школи працювати за неякісними підручниками”. Ви б бачили як на нього накинувся наступний же провладний виступаючий!”.

Джерело: socportal.info
Розділи: Новини освіти

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути