chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні стартував XI Український туристичний форум

07 жовтня 2013 о 12:36

Сьогодні в ЦДКС «Український дім» відбулося відкриття XI Українського туристичного форуму (УТФ) сезону Осінь 2013. УТФ — найбільший в Україні форум для професіоналів туристичної галузі. За 5 років існування Форум став надійною платформою для підвищення рівня кваліфікації та поліпшення якості туристичних послуг.

Почесними учасниками Форуму були національні туристичні представництва країн з найбільш розвиненою рекреацією — Домініканська республіка, Індонезія, ОАЕ, Польща, Угорщина, Туреччина. Актуальні питання, обговорювані на туристичному форумі, надалі впливатимуть на інтенсивність і якість цілісного розвитку туристичної галузі в країні.

Упродовж двох днів (7 і 8 жовтня) в рамках заходу пройдуть різні спеціалізовані семінари, тренінги, майстер-класи, презентації та конференції, які відвідають представники туроператорів, турагенцій та інших суміжних структур.

Цього року в рамках УТФ будуть представлені провідні туристичні оператори України (TEZTOUR, TUI, CoralTravel, TurtessTravel), а також компанії, які офіційно представляють Сінгапур, Бразилію, Єгипет, Туреччину, Грецію. Також, в рамках програми Форуму можна буде дізнатися про тенденції та нових туристичних напрямках прийдешнього осінньо- зимового сезону.

Джерело: autotravel.ua
Розділи: Туристичні новини

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути