chrome firefox opera safari iexplorer

Цікавим українцям дозволили зазирати в інформацію про житло сусіда

14 жовтня 2013 о 11:41

З-поміж низки «проєвропейських» законів наш парламент у четвер дозволив українцям отримувати з державних реєстрів інформацію про своїх сусідів у багатоквартирних будинках. 

Тож тепер будь-який українець має право дізнатися, кому належить житло його сусіда і чи перебуває воно в іпотеці. Для цього співвласникам багатоквартирних будинків достатньо написати заяву до Держреєстру. Причому закон поширюється на власників як житлових, так і нежитлових приміщень. 

Згаданий законопроект розроблений спільно депутатами всіх парламентських фракцій. Портал прав на нерухоме майно буде вести Міністерство юстиції. За новий закон проголосували 343 депутати, що свідчить про наявність його симпатиків майже в кожній із фракції теперішнього складу ВР.

Джерело: ПІК
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути