chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві стартує Ukrainian Fashion Week

09 жовтня 2013 о 16:23

У столичному музейному комплексі Мистецький арсенал сьогодні відкривається 33-тий Український тиждень моди. З 9 по 13 жовтня тут будуть представлені 40 колекцій, створених 48 дизайнерами з України, Грузії, Росії, Казахстану, Індії і Великобританії.

У перший день відбудуться покази колекцій сезону весна- літо'2014 від Лілії Пустовіт, Вікторії Гресь, Автанділа Цквітінідзе, Олени Буреніної, Віктора Анісімова та Олени Пржонської. Завершиться перший день UFW спецпроектом лідера групи "ВВ " Олега Скрипки — на підтримку нового альбому відомий музикант створив невелику колекцію чоловічого одягу. За словами самого Скрипки, одяг розрахований на просунутих українських рокерів.

У четвер пройдуть покази Анни Бублик, Олексія Залевського та Світлани Бевзи, у п'ятницю — Лілії Літковської та Христини Бобкової.

У програмі Fresh Fashion, яка була заснована для підтримки «нової хвилі» модельєрів, заявлені дизайнери з Великобританії, Казахстану, Грузії та України. Також п'ятеро дизайнерів покажуть свої колекції в рамках проекту New Names.

Офіційною програмою Ukrainian Fashion Week заплановано велику кількість внеподіумних заходів — 15 подій різного формату: художні інсталяції, презентації, Відеопроекти, фестиваль модного кіно, лекції та неформатні покази.

Завершувати UFW буде показ дизайнера з Індії — JJ VALAIA. Учасник Тижня моди в Делі, улюблений дизайнер зірок Боллівуду, чий бренд, який представлятиме в Україні яскраву моду Індії, налічує більше 20 років. В основі творчості дизайнера — данина національним традиціям. JJ VALAIA називають послом Crystal giant Swarovski, завдяки вишуканому вмінню прикрашати одяг всесвітньо відомими кристалами.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути