chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні почався відбір на Євробачення-2014

24 жовтня 2013 о 11:16

З 23 жовтня Національна телекомпанія України оголошує прийом заявок на участь у національному відборі пісенного конкурсу Євробачення-2014, який відбудеться у Копенгагені (Данія) у травні 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

«Традиційно учасники повинні представити на суд журі та глядачів пісню тривалістю не більш як 3 хвилини будь-якою мовою. Під час виконання пісні на сцені не може знаходитися більш як 6 осіб. Прийом заявок на участь у національному відборі ПКЕ-2014 триватиме до 6 грудня», — наголошується у повідомленні.

Після завершення прийому заявок — 7 грудня — відбудеться попередній тур, в якому з усіх, хто побажав взяти участь у відборі, оберуть 20 найкращих пісень, що відповідають умовам Положення і правилам пісенного конкурсу.

Відбір двадцятки фіналістів проходитиме шляхом прослуховування за участю професійного журі, за результатами голосування якого і будуть обрані учасники фіналу національного відбору.

Фінал нацвідбору відбудеться 21 грудня. За результатами змішаного голосування (журі та інтерактивного голосування глядачів) буде визначено пісню-переможницю конкурсу, яка і представить Україну на Євробаченні-2014.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути