chrome firefox opera safari iexplorer

Заповідник «Нагуєвичі» тепер має власний веб-сайт

30 жовтня 2013 о 15:12

Нещодавно запрацював новостворений сайт «Каменяр» Державного історико-культурного заповідника «Нагуєвичі».

Про це повідомляє Львівська газета з посиланням на прес-служба Дрогобицької РДА.

Сайт запрошує відвідувачів до цікавої подорожі малою батьківщиною нашого славетного земляка, видатного письменника, поета, публіциста, громадського та культурного діяча Івана Франка.

Сайт наразі перебуває у стадії наповнення. На ньому міститься цікава інформація про життя і творчість Івана Франка, про літературний музей і музей-садибу, інші об'єкти заповідника, контактна інформація.

Крім того, тут публікують твори Івана Франка, а також поетичні рядки гостей. А ще на сайті можна переглянути фільм про Каменяра, створений телеканалом «Інтер» у рамках проекту «Великі українці» та озвучений Святославом Вакарчуком.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути