chrome firefox opera safari iexplorer

Євромайдан оголосили безстроковою акцією

24 листопада 2013 о 19:58

Євромайдан буде безстроковою акцією і триватиме доти, поки влада не дослухається до мітингувальників.

Про це заявив у неділю керівник Центрального штабу партії «Батьківщини» Олександр Турчинов, виступаючи перед присутніми на Європейській площі активістами, повідомляє Укрінформ.

«Для цього буде облаштовано штаб європейського майдану. Комендантом наметового містечка обрано Андрія Парубія. Інформаційно-пропагандистську роботу очолить В'ячеслав Кириленко. Кожен день, о 19:00, на Європейські площі відбуватимуться мітинги. Крім того, у понеділок, о 8-ій ранку, на Європейській площі відбудеться збір для облаштування блок-пікету Кабінету Міністрів. Сьогодні вся країна, вся Європа побачила, що в Україні є народ, і він обрав європейський шлях, тому що Україна — це Європа», — наголосив Турчинов.

За його словами, українці зробили свій європейський вибір, який підтримує «весь цивілізований світ».

Турчинов також звернувся до небайдужих киян допомогти теплими речами та продуктами харчування, і, якщо є можливість, брати до себе додому іногородніх.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути