chrome firefox opera safari iexplorer

Фіаско у Франції залишило збірну України за бортом Чемпіонату світу

20 листопада 2013 о 09:11

Збірної України не буде на Чемпіонаті світу 2014 року з футболу у Бразилії. Після впевненої перемоги у Києві, підопічні Фоменка просто зазнали фіаско у Франції, програвши 0:3.

У цій поразці можна винити незадовільне поле на «Стад-де-Франс», дві помилки бригади арбітрів (які, втім, вийшли рівноцінними), зірки, які могли не так зійтися на небі.

Однак уся справа у психології — футболісти не знали що робити, куди бігти, як втримати рахунок, і як не робити фатальних порушень, пише champion.com.ua.

Збірна Франції підтвердила свою силу, залишивши Україну за бортом Чемпіонату світу, незважаючи на гостьову поразку 0:2. Водночас, «синьо-жовті», зазнавши фіаско у Парижі, підтвердили своє «звання» фартової команди для суперників у плей-офф. Уже вп'яте вони програють у стикових поєдинках, хоча і показали цього разу пристойну гру.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути