chrome firefox opera safari iexplorer

Французький телеканал назвав орієнтовний склад на матч з Україною

13 листопада 2013 о 17:30

Французькі спортивні аналітики в прямих ефірах та на сторінках популярних спортивних видань, уболівальники у пабах та кав'ярнях продовжують змагатися у прогнозах на майбутній матч футбольних збірних України та Франції, що запланований на 15 листопада в Києві.

У той час як одні переймаються результатами гри в українській столиці, інші сперечаються про схему гри, яку запропонує головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

«Скоріше за все, гра «трикольорових» будуватиметься на схемі 4-2-3-1», — зазначають спортивні аналітики телеканалу BFM-TV.

На їхню думку, за такою схемою ворота «трикольорових» захищатиме Юго Льоріс, у захисті залишатимуться (зліва-направо) Патріс Евра, Ерік Абідаль (Лоран Косельні), Рафаель Варан, Матьє Дебюші (Бакарі Санья). На лінії півзахисту зосередяться Поль Погба та Блез Матюйді (Йоан Кабай), у нападі — Франк Рібері, Матьє Вальбуена (Самір Насрі), Самір Насрі (Лоїк Ремі) і на вістрі атаки буде Олів'є Жиру (Карім Бензема).

Французьке видання L'Equipe започаткувало на офіційній веб-сторінці рубрику, в якій шанувальники футболу можуть висловити свої думки щодо результатів майбутнього матчу у Києві. У середу станом на 15.00 на цьому форумі зареєструвалося 330 вболівальників, переважна більшість з яких віддає перевагу національній збірній Франції.

У французькій столиці обговорення майбутнього матчу поступово з Інтернет-форумів перетікає у живе спілкування в міському транспорті, на вулиці, у спортивних кафе та пабах. Більшість столичних вболівальників резервує місця в подібних закладах заздалегідь. Як правило замовлення одного місця є платним і коштує від 10 до 30 євро, розрахуватися за бронювання можна одразу електронною карткою або ж після матчу готівкою чи чеком. Улюбленими місцями парижан для перегляду спортивних змагань залишаються райони станцій Шатле та Латинського кварталу, уболівальники, що мешкають у столичних передмістях, уподобали околиці столиці та питні заклади довкола залізничних вокзалів.

Для французів матч 15 листопада, що розпочнеться о 21.45 за київським часом на НСК «Олімпійський», транслюватиме національний телеканал TF-1.

Нагадаємо, матч плей-офф у відповідь за право стати учасником фінальної частини чемпіонату світу з футболу у Бразилії відбудеться 19 листопада у Сен-Дені під Парижем.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Спорт в Україні

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути