chrome firefox opera safari iexplorer

На Олімпіаду в Сочі поїде близько півсотні українських спортсменів

06 листопада 2013 о 19:04

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка повідомив, що загальний бюджет програми НОК на підготовку українських спортсменів до Зимової Олімпіади 2014 року в Сочі складає близько 20 млн грн.

Також Бубка повідомив, що на даний момент в активі українських атлетів вже є 17 олімпійських ліцензій. 11 з них — на рахунку біатлоністів, 6 — фігуристів.

Остаточна кількість спортсменів, які захищатимуть честь країни в Сочі, стане відомо після 19 січня 2014 року, коли закінчиться процес виконання кваліфікаційних нормативів на Олімпіаду, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Передбачається, що 55-57 українських спортсменів зможуть взяти участь в Іграх в 11 з 15 видів спорту зимової олімпійської програми.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути