chrome firefox opera safari iexplorer

На Україну чекають легкі морози і ще одне потепління

18 листопада 2013 о 13:30

На поточному тижні в Україні утримуватиметься тепла погода

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола 
Кульбіда під час брифінгу в Державній службі з надзвичайних ситуацій України. Він повідомив, що на цому тижні в Україні буде утримуватись тепла погода із середньою температурою, вищою за норму на 3-6 градусів, практично в усіх регіонах України.

Він повідомив, що на цому тижні в Україні буде утримуватись тепла погода із середньою температурою, вищою за норму на 3-6 градусів, практично в усіх регіонах України

«Загалом у більшість днів буде суха погода, але в деякі дні, наприклад 20 листопада в західних областях, 21 листопада — в північних і центральних областях, 23 листопада — у більшості регіонів України, крім сходу, ми чекаємо невеликі та помірні дощі, але ніяких сильних опадів не очікується», — сказав Кульбіда. 

За його словами, найближчого тижня «ми не очікуємо проявів зимової погоди». Так, мінімальна температура на поточному тижні буде в діапазоні від «мінус» 2 до «плюс» 3 градуси на території України, лише 18, 19 і 20 листопада на сході температура знизиться до 4-6 градусів морозу. 

Загалом на території України буде спостерігатись температура від +4, +3, а потім, з 20-24 листопада, відбудеться підвищення до +7-12 градусів, а у південних і західних областях повітря прогріється до +16-18 градусів.

Джерело: УНІАН
Розділи: Довкілля

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути