chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні розпочався Тиждень безпеки руху на дорогах України

11 листопада 2013 о 10:26

З 11 по 17 листопада в рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху (2011—2020рр.) в Україні пройде тиждень безпеки руху на дорогах, повідомляє сайт Департаменту ДАІ МВС України.

У понеділок у Києві відбудеться Форум національного Партнерства з безпеки дорожнього руху. Впродовж тижня в Україні також пройдуть наукові та практичні конференції, круглі столи присвячені безпеці на дорогах.

Державтоінспекція ініціює проведення профілактичних заходів «Пішохід», «П’яний за кермом злочинець», «Безпечна швидкість» та благодійну акцію «Здай кров – врятуй життя».

Мета цього Тижня безпеки – надати можливість для довгострокових та скоординованих дій на підтримку безпеки дорожнього руху і як наслідок – забезпечити передумови для суттєвого скорочення втрат на автомобільних дорогах. За інформацією ДАІ, на сьогодні, в середньому, за добу на автодорогах України в дорожньо-транспортних пригодах гинуть 12 ociб та травмуються більше 100 учасників дорожнього руху.

Даний захід проводиться в Україні вже більше п'яти років. Цього разу даішники виходять на дороги напередодні Дня пам'яті жертв ДТП, який відзначається щорічно у третю неділю листопада, нагадує газета День.

Розділи: Суспільство