chrome firefox opera safari iexplorer

Студенти Університету Шевченка приєднались до страйку

26 листопада 2013 о 13:13

Студенти Київського національного університету оголосили попереджувальний страйк і приєдналися до студентів Києво-Могилянської академії.

Про це повідомляє кореспондент «Української правди».

За інформацією, 1500 студентів КНУ приєднались до страйкуючих студентів Могилянки. Вони мають намір об'єднатися біля пам'ятника Шевченку і вирушити на Європейську площу, де триває безтрокова акція протесту проти згортання євроінтеграції.

Згідно з данними, студентів відпустив ректорат. Страйк оголошено офіційно.

Як повідомлялося, студенти Національного університету «Києво-Могилянська академія» оголосили про початок страйку 26 листопада.

Крім того, про страйк оголосили студенти Ужгородського національного університету.

Акції протесту і мітинги розпочалися в Україні 21 листопада після ухвалення Кабміном розпорядження про призупинення підготовки до укладення угоди про асоціацію з ЄС.

25 листопада в Івано-Франківську студенти оголосили про безстроковий страйк.

Розділи: Новини освіти

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути