chrome firefox opera safari iexplorer

Термінал В у «Борисполі» будуть використовувати для чартерів і лоу-костів

12 листопада 2013 о 10:48

Про це розповів гендиректор аеропорту «Бориспіль» Олексій Кочанов в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

Він зазначив, що з переведенням внутрішніх рейсів авіакомпанії МАУ в термінал D, «термінал В буде використовуватися для чартерних рейсів і лоу-кост компаній».

«У цих сегментах технологічні процеси з обслуговування пасажирів і багажу набагато простіше», — уточнив він.

«З 27 жовтня ми вже почали переклад чартерних програм в термінал В. Перевели авіакомпанії МАУ та Авіалінії Харкова. До 14 листопада переведемо Ютейр і в листопаді — Розу Вітрів. Після цього починаємо переводити лоу-кост перевізників (Flydubai, AirArabia та ін)», — розповів Кочанов.

Він також заявив, що термінал F будуть «швидко і недорого переконфігурувати у вантажний термінал».

«Ключові гравці вантажного авіаринку (МАУ, Lufthansa і TurkishAirlines) зацікавлені у розвитку терміналу F, як вантажного»​​, — запевняє гендиректор аеропорту.

«Поки термінал законсервований. Це пов'язано з відсутністю повноцінного під'їзду до терміналу F вантажного транспорту. Необхідно, щоб він не збігався зі схемою під'їзду пасажирів. Ми вже розуміємо, де має проходити альтернативний під'їзд і домовляємося з власниками земельних ділянок, на межі яких проходить ця дорога», — пояснив він.

«Проект і роботи з будівництва другого поверху в терміналі D коштуватимуть близько 90 мільйонів гривень. По терміналу F поки немає кошторису, вартість його переконфігурації — до 15 мільйонів гривень», — повідомив чиновник.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути