chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві обмежать рух транспорту через святкування 70-річчя визволення

05 листопада 2013 о 16:14

У центральній частині Києва у середу, 6 листопада, буде тимчасово закритий рух транспортних засобів під час проведення заходів з відзначення 70-ї річниці визволення міста.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«5 листопада з 21:00 до 23:00 проїзд буде заборонено на вул. Хрещатик від Європейської до Бессарабської площі (відбудеться репетиція військово-історичної ходи). Ця ж ділянка буде закрита для руху автотранспорту і 6 листопада з 10:45 до 12:30», — зазначається у повідомленні.

Заборона руху транспорту також діятиме з 12:30 до 22:00 6 листопада на ділянці від вул. Інститутської до Б.Хмельницького.

З 9:00 до 11:30 у цей день транспорт не зможе пересуватися вул. Московською від Арсенальної площі до Кловського узвозу.

Тимчасово буде припинено рух транспортних засобів з 10:30 до 12:00 під час урочистої ходи до могили Невідомого солдата, що відбудеться за маршрутом: вул. М. Грушевського (від Кріпосного провулку) – Арсенальна площа – вул. І. Мазепи – площа Слава – вул. Лаврська (до Лаврського провулку).

Діятиме 5 та 6 листопада й обмеження на паркування транспортних засобів на зазначених вулицях, а, за потреби — і заборона провадження цього виду діяльності, уточнили у КМДА.

Як повідомлялося, у зв'язку зі святкуванням 70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників 6 листопада у столиці оголошено вихідним днем.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути