chrome firefox opera safari iexplorer

Українцям пропонують ялинкові прикраси напрокат та іграшки у вигляді Верховної Ради

14 листопада 2013 о 11:22

У цьому році українці зможуть прикрасити новорічні ялинки орендованими прикрасами і ексклюзивними іграшками у вигляді будівлі Верховної Ради чи Кабміну. 

Ціни на сосни і ялинки зростуть для жителів південних областей на 10%. Вартість новорічних красунь зміниться через нові розціни на охорону дерев на складах і підвищення вартості чіпів, за допомогою яких можна буде перевірити справжність ялинки. За гарне і пишне дерево киянам доведеться заплатити дорожче жителів інших регіонів. За таку ялинку їм доведеться викласти близько 400 гривень, діляться своїми прогнозами продавці хвойних дерев.

Хітом Нового року стануть святкові прикраси на замовлення. Найчастіше у виробників замовляють ексклюзивні іграшки у вигляді будівлі Верховної Ради і Кабміну, а також коней — символу майбутнього року. За Верховну Раду на своїй ялинці доведеться заплатити близько 200 грн, а от скляні конячки обійдуться українцям в рази дешевше — близько 15 грн. Найдорожчою ялинковою прикрасою на сьогоднішній день, як повідомляє «Сегодня», є копія яйця Фаберже, прикрашена камінням. Одне «дорогоцінне» яйце коштує шалених грошей — близько 1900 грн, але вони все одно користуються великим попитом серед українських покупців. Інші іграшки продаються в магазинах і супермаркетах за цінами торішніх.

Фахівці радять жителям України більш ретельно вибирати ялинкові гірлянди і відмовитися від дешевих моделей за 55 грн з тонким електропроводом. Він може легко обірватися і зіпсувати все свято пожежею в будинку.

У минулому році в Україні активно орендували штучні ялинки, а в цьому можна буде заощадити і на прикрасах напрокат. Оренда хвойного дерева обійдеться в середньому 500 грн, що на 250 грн дешевше покупного штучного дерева, а новорічні прикраси на тиждень можна буде орендувати за 300 грн. В оренду будуть здавати і живі ялини. Їх клієнту привезуть в діжці, але він буде зобов'язаний доглядати за деревом. Його ціна в середньому складе від 280 до 400 грн.

Нагадаємо, згідно з прогнозами експертів, на цей Новий рік українці будуть розважатися «на повну» і більше витрачатимуть на подарунки.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути