chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні підскочили ціни на яйця, овочі та молочку

06 листопада 2013 о 14:33

Державна служба статистики оприлюднила жовтневий звіт цін на споживчому ринку, згідно з якими подорожчали яйця, овочі та молочні продукти.  

Найбільше подорожчали яйця – на 11,5%. Зросла ціна і на овочі – їх вартість збільшилась на 7,2%. Молоко, масло, сметана, кисломолочна продукція, сири, сало цукор подорожчали на 2,2-0,5%. Переплачувати довелося і тим, хто має шкідливі звички — ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищилися на 0,5%.

Молоко, масло, сметана, кисломолочна продукція, сири, сало цукор подорожчали на 2,2-0,5%. Переплачувати довелося і тим, хто має шкідливі звички — ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищилися на 0,5%.

Дешевшими стали фрукти, соняшникова олія, рис, макаронні вироби, м'ясо та м'ясопродукти, риба та продукти з риби, пише Gazeta.ua. Їх вартість впала на 2,3-0,2%.

Також в Держстаті відзначили зростання інфляції. У жовтні вона становила 0,4%, а з початку року зафіксована дефляція у 0,2%.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/groshi/v-ukrayini-pidskochili-cini-na-yaycya-ovochi-ta-molochku-318982.html

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути