chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні стартує літературний конкурс «Шевченко і я»

06 листопада 2013 о 10:14

Всеукраїнська громадська організація Літературне об’єднання Кобзар оголошує конкурс «Шевченко і я». Як повідомили організатори, переможець конкурсу отримає премію 1000 грн і паперові книжки членів журі. Учасники, що займуть друге та третє місце, отримають електронні книжки. Про це RegioNews повідомили у прес-службі Літературного об’єднання Кобзар.

Переможців обиратиме професійне журі:
Росовецький Станіслав Казимирович – відомий український письменник, прозаїк і драматург, вчений-шевченкознавець, професор Національного Університету ім. Тараса Шевченка. Лауреат «Коронації Слова». (Голова журі).

Литовченко Тимур Іванович — відомий український письменник-фантаст, член Національної спілки письменників України, заступник голови Творчого об’єднання пригодників і фантастів при Київській організації НСПУ, керівник клубу любителів фантастики «Чумацький шлях». Лауреат «Коронації Слова».

Папета Дмитро Сергійович – відомий український громадський діяч, філософ, публіцист. Голова Асоціації Вчителів та Викладачів Української мови та Літератури. Очільник ВГО ЛО Кобзар.
Детальну інформацію про конкурс ви можете дізнатися тут: http://kobzary.com.ua/?q=polozhennya-pro-konkurs-maisternya-chudes-2013

Джерело: RegioNews
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути