chrome firefox opera safari iexplorer

Відзавтра надійдуть у продаж залізничні квитки на новорічний період

11 листопада 2013 о 11:43

Завтра, 12 листопада, «Укрзалізниця» відкриває продаж залізничних квитків на новорічні свята.

У вівторок, з 8 ранку, можна буде купити квитки на п'ятницю, 27 грудня ( за 45 діб ), на поїзди, що курсують усередині країни і за кордон.

У відомстві традиційно очікують швидкий розпродаж квитків на популярні взимку поїзда, коли народ їде в Карпати або ж до кордону, де пересідає на автобуси, які прямують у тури по Європі.

Це потяги «Київ — Івано -Франківськ» ( плацкарт — 123,54 грн , купе — 231,15 грн), «Київ — Львів» ( 111,82 і 226,21 грн) і «Київ — Ужгород» ( 121,64 і 210 , 61 грн). А наступного року на залізниці готується кілька новинок для пасажирів.

Наприклад, вокзальні платформи хочуть зонувати, щоб люди не бігали у пошуках вагону, пустити до Одеси вітчизняний швидкісний поїзд і впровадити так званий тактовий розклад.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути