chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України почала готуватися до матчу проти Франції

16 листопада 2013 о 22:01

Збірна України під керівництвом Михайла Фоменка вже в суботу, 16 листопада, почала готуватися до повторної гри проти Франції, повідомляє Кореспондент.net.

Після вчорашнього матчу плей-офф раунду кваліфікації на чемпіонат світу-2014 між збірними України і Франції, який відбувся в Києві, гравці збірної України отримали можливість перепочити.

Михайло Фоменко надав команді півдня відпочинку в суботу, 16 листопада. Частина футболістів, які проживають у Києві, вирушили додому, деякі футболісти виїжджали на прогулянку в місто, деякі вважали за краще відпочити в готелі в Козині, де українці готуються до всіх своїх матчів.

Збір команди було призначено на 16.00. Після цього футболістів, які не брали участь у київському матчі, чекала повноцінне тренування, гравці, які відіграли матч з Францією, провели відновлюючі заняття, обмежившись легкої пробіжкою й розминкою.

Зараз головним завданням тренерського штабу та медичного персоналу збірної є завдання відновлення кондицій футболістів, оскільки команда витратила багато сил у першому матчі.

Крім того, крім дискваліфікації Федецького і Кучера, які планують відправитися до Парижа разом з командою, у деяких футболістів після київського матчу є пошкодження, які треба залікувати до вильоту збірної в Париж.

Завтра збірна проведе ще одне тренування, а в понеділок візьме курс на Францію.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути