chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України з біатлону завоювала «бронзу» на Кубку світу

25 листопада 2013 о 10:22

Збірна України з біатлону успішно стартувала в новому сезоні Кубка світу. Українці у складі Олени Підгрушної, Валентини Семеренко, Сергія Семенова і Андрія Дериземлі завоювали бронзову медаль в змішаній естафеті.

Про це повідомляє «Взгляд».

«До початку перегонів Україну не розглядали як серйозного претендента на медалі попри успішний виступ „жовто-синіх“ минулого сезону. Проте впродовж всього етапу українці трималися в групі лідерів, а на фінальний забіг і зовсім вийшли на 5 місці. Вдала стрільба Андрія Дериземлі і жахливі промахи суперників дозволили українцям посісти місце на п'єдесталі», — йдеться в повідомленні.

Трійка призерів першого етапу кубка світу з біатлону:

1. Чехія (Віткова, Соукалова, Вітек, Моравець) – 1:16.08
2. Норвегія (Бергер, Сулемдал, Крістіансен, Бое) – +10.2
3. Україна (Підгрушна, Вал. Семеренко, Семенов, Дериземля) – +1:11.2

Джерело: Укрінформ
Розділи: Спорт в Україні

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути