chrome firefox opera safari iexplorer

До Києва прибули 5 автобусів мітингувальників з Закарпаття

05 грудня 2013 о 11:43

Сьогодні до Києва прибули ще 5 автобусів із мітингувальниками з Закарпатської області. Це переважно молоді люди з прапорами України.

Їхня мета — відставка Уряду Азарова та відставка президента Януковича. На цей момент вони відправились на Майдан Незалежності, повідомляє газета День.

Як повідомляють ЗМІ сьогодні на Майдані знаходиться більше 2 тисяч мітингувальників. Кількість порівняно з днями раніше значно поменшала. Частина людей продовжує жити на Майдані, є декілька осіб, які живуть на Михайлівській площі без наметів. Їх обігріває бочка з дровами.

Навпроти урядового будинку стоять люди з прапорами Свобода та червоно-чорними стягами.

Нагадаємо, мітингувальники заявляли, що залишуться доти, доки не будуть виконані їхні вимоги.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути