chrome firefox opera safari iexplorer

ЄС може полегшити візовий режим для українців

02 грудня 2013 о 11:53

Депутат Європейського парламенту Ельмар Брок заявляє про намір Європейського Союзу полегшити візовий режим для українців.

«Ми не будемо йти проти людей. Так, саме ми починаємо полегшувати візу, щоб люди могли приїхати в Європу й побачити, як люди в Європі живуть. Ніколи людей не будуть стосуватися санкції», – відповів Брок на питання, чи буде тверда реакція західних країн на події в Україні, чи будуть санкції і які персональні або торкнутися всіх українців, пишуть Українські новини.

Він підкреслив, що українці повинні знати, що ЄС залишає відкритими двері для України. Нагадаємо, раніше ЄС зажадав від президента Віктора Януковича провести розслідування й притягти до відповідальності всіх причетних до розгону мітингу на Майдані Незалежності 30 листопада.

Із закликом до країн ЄС увести санкції проти організаторів розгону мітингу в підтримку євроінтеграції звернулися лідера опозиції. 28-29 листопада у Вільнюсі відбувся саміт «Східного партнерства». На саміті з Україною жодних угод підписано не було.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути