chrome firefox opera safari iexplorer

«Євромайданівці» не дали Герезі провести сесію Київради у будівлі Солом'янської РДА

24 грудня 2013 о 10:01

У Києві під будівлю Солом'янської районної державної адміністрації (РДА), в якій мало пройти засідання Київради, прибула колона з більш, ніж тисячі мітингувальників — активістів з Майдану Незалежності з метою пікетувати засідання депутатів.

Згодом активісти Євромайдану увірвалися в будівлю Солом'янської районної державної адміністрації (РДА) та заблокували засідання Київради.

Демонстранти на чолі з народними депутатами Олександром Бригинцем («Батьківщина») та Ігорем Мірошниченком (ВО «Свобода») виламали двері та заблокували трибуну в приміщенні райадміністрації.

Відтак секретар Київради Галина Герега закрила виїзне засідання Київради.

Зазначимо, що до порядку денного на сьогодні були включені п'ять проектів рішень. Основні з них стосуються внесення змін до столичного бюджету та програми соціально-економічного розвитку міста.

Зокрема, з державної скарбниці депутати Київради мали намір перерозподілити 130 млн грн на зарплати бюджетникам, 58,1 млн грн — на надбавки до зарплати медикам і вчителям, а також 41,9 млн грн — на утримання вулично-транспортної мережі (закупівлю пального, піщано-сольової суміші тощо).

419 млн грн спрямовувалися на погашення різниці в тарифах на теплову енергію, послуги централізованого водопостачання та водовідведення.

Джерело: Грім.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути