chrome firefox opera safari iexplorer

Штаб національного спротиву працюватиме у Будинку профспілок ще мінімум місяць — Кубів

26 грудня 2013 о 14:27

Штаб національного спротиву працюватиме у Будинку профспілок ще мінімум місяць. Про це заявив комендант Будинку профспілок, народний депутат від “Батьківщини” Степан Кубів.

”Станом на ці хвилини жодного документу про припинення оренди нам ніхто не вручив“, – сказав Кубів.

Степан Кубів нагадав, що вчора відбулось засідання президії Ради ФПУ, яка проходила за зачиненими дверима, без народних депутатів від опозиції, які хотіли бути там присутні, та без преси.

Кубів повідомив, що сьогодні він разом з комендантом від “Удару” Сергієм Аверченком, від “Свободи” Михайлом Блавацьким та журналістами здійснили ще одну спробу потрапити до голови президії ФПУ Кулика, але той відмовився зустрічатись.

Народний депутат звернувся до представників ЗМІ з проханням передати запрошення пану Кулику на загальнонаціональні збори профспілок, які відбудуться у неділю на Віче на Майдані. “Ми тут знаходимось згідно рішення восьмимільйонних профспілок, і ніхто нас звідси не вижене”, – додав він.

Джерело: socportal.info
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути