chrome firefox opera safari iexplorer

Фотограф з Франції створила фотосет проти насилля на Євромайдані. Фото

08 грудня 2013 о 00:56

Фешн-фотограф Аліса Бережна, Франція, зробила серію фото, якими закликає припинити насилля в Україні.
Приводом для фотопроекту стало побиття учасників протестів у Києві, пише Мyreport.com.ua.

За словами авторки фотографій, вона з 2012-го року живе у Парижі, та просто не могла не звернути увагу на події, що відбуваються в Україні.

«І результатом стала ця серія робіт, що агітують проти насилля. Протягом дня ми зібрали команду із 8-ми осіб та зняли історію. Всі моделі — єропейського походження. Вони всі знають для чого створювався проект і яка його ідея», — каже вона.

За словами Аліси, вона хотіла показати, що незважаючи на побиття, люди не бояться і будуть продовжувати мирно відстоювати свої позиції.

«Ми також зробили акцент на тому, що жорстокість не може виглядати привабливо. Тому роботи дуже реалістичні і часом лякаючі», — каже вона.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути