chrome firefox opera safari iexplorer

Генпрокуратура в Раді показала змонтоване відео побиття міліціонерів під час Євромайдану

20 грудня 2013 о 11:59

Генеральна прокуратура показала у Верховній Раді відео, на якому мітингувальники б'ють міліцію 30 листопада, 1 грудня та в інші дні протесту. Цікаво, що відео було змонтоване з фрагментів записів та не показувало цілої картини розгону протестів. 

Генеральна прокуратура переконує, що мітингувальники били силовиків і саме тому вони вирішили розганяти людей. На запитання опозиції про дотримання балансу на відео, генеральний прокурор Віктор Пшонка пояснив, що балансу немає, бо кадри побиття показували ЗМІ. Прокуратура ж вирішила діяти напротивагу ЗМІ.

Натомість лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що відео сфальсифіковане. За його словами, деякі кадри з нього були записані ще кілька років тому, а відсутність запису про побиття силовиками протестувальників показує картину нелогічно.

Нагадаємо, що день міліції пройде тверезо: Євромайдан змусив силовиків відмовитися від алкоголю. Силовикам «натякнули», що погуляти цього року не вийде

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути