chrome firefox opera safari iexplorer

Кожен п’ятий українець хоче зустріти Новий рік у Львові

23 грудня 2013 о 11:33

21% українців вважає найбільш привабливим регіоном для зустрічі Нового року Львів. Такі результати соціологічного дослідження оприлюднила польська організації «PBJ badania marketingowe».
За результатами дослідження, на запитання «Який регіон України Вам видається найбільш привабливим для зустрічі Нового року?» 33% респондентів відповіли «Карпати», 21% — «Львів», і 16% — «Крим» (за столицю України висловилося 15%). В Одесі хотіло б зустріти Новий рік 10% українців, і по 2% — в Донецьку та Харкові.

При цьому більшість респондентів вказало, що під час подорожей переважно орендує для проживання квартири (65%), і готові платити за оренду від 200 до 400 грн на добу (53%). Саме така ціна за житло видалася більшості респондентів (39%) найбільш прийнятною і на новорічний період. При цьому лише 19% українців планує зустрічати Новий рік не вдома чи в гостях, а в іншому регіоні України.

Дослідження проводилося в період з 1 по 17 грудня. Кількість респондентів і похибка не вказуються.

Нагадаємо, що лідер партії УДАР Віталій Кличко закликає українців зустріти новорічно-різдвяні свята на Майдані Незалежності у Києві.

Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути