chrome firefox opera safari iexplorer

Львів формує чергову автоколону на Майдан до Києва

11 грудня 2013 о 12:18

11 грудня о 21:00 зі Львова від пам’ятника королю Данилу до Києва на Євромайдан вирушить чергова автоколона активістів. Про це ZAXID.NET повідомив громадський координатор львівського Євромайдану Іван Спринський.

За словами активіста, формування колони розпочнеться о 20:30. Раніше планувалося, що колона вирушить на Київ о 24:00, однак, за словами Івана Спринського, активісти з київського Євромайдану просять приїхати швидше.

Спринський сказав, що вже є два мікроавтобуси на 18 місць, активістів їхати до столиці є багато. Організатори просять водії приватного транспорту, хто має можливість, долучатися до акції.

Окрім цього, вони закликають небайдужих брати теплі речі, підприємців – допомогти з пальним для транспорту, а також приносити будівельні каски.

З організаційних питань виїзду зі Львова можна звертатись безпосередньо до Івана Спринського – громадського координатора формування автоколон львівського Євромайдану – за телефоном: 093-439-90-63.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути