chrome firefox opera safari iexplorer

Львів приєднується до народного об’єднання «Майдан»

23 грудня 2013 о 12:38

Ініціатори та активісти львівського Євромайдану оголосили про створення молодіжного руху в рамках Народного об’єднання «Майдан». Про це йдеться у зверненні, зачитаному на віче 22 грудня зі сцени Євромайдану у Львові.
До участі в молодіжному русі запрошені всі учасники та однодумці Євромайдану. Серед цілей руху – європейська інтеграція, яка не обмежується підписанням міжнародних документів, а передбачає впровадження європейських стандартів у політиці, економіці, суспільстві, а відтак і ментальності українців.

Докладна програма та ідеологія молодіжного руху львівського Євромайдану буде сформульована робочою групою, яка зараз створюється.

Рух координуватиме свої дії з Народним об’єднанням «Майдан».

Як повідомляє «Свобода», 22 грудня народне віче у Львові підтримало резолюцію про заснування Народного об'єднання «Майдан». Резолюцію віча виголосила народний депутат Ірина Сех.

Нагадаємо, на віче 22 грудня опозиція оголосила про створення позапартійної організації «Майдан»

Джерело: Тиждень
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути