chrome firefox opera safari iexplorer

Львівські видавництва перевіряють через листівки проти влади

09 грудня 2013 о 13:54

Працівники міліції перевіряють, чи львівські видавництва не причетні до виготовлення листівок проти чинної влади, повідомила директор видавництва «Кальварія» Анетта Антоненко.

«По Львову в офіси видавництв та друкарень ходить міліція з вказівкою перевірки (в списку 40 підприємств), чи не виготовляли ми листівки проти існуючої влади. Листівка поганої якості, копія. Вимагають письмове пояснення, що цього не робили. Прийшли зранку о 10:30 в „Кальварію“ та „Видавництво Старого Лева“ (це те, про, про що мені відомо)», — повідомила Анетта Антоненко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Для ZAXID.NET директор видавництва уточнила, що на листівці було написано щось про кров на руках Януковича. Цей текст, за її словами, зачитали працівники міліції.

Начальник міліції міста Львова Сергій Зюбаненко підтвердив ZAXID.NET, що такі перевірки можуть відбуватися.

«Це – робоча ситуація. Ми постійно ходимо, просто на цьому зараз акцентують увагу. Кримінальне провадження стосовно цього відкрите, то, може, і ходять», — зазначив він. На листівках, за словами головного міліціонера Львова, є зображення президента України, відтак відкрито кримінальне провадження.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути