chrome firefox opera safari iexplorer

Міліція вкотре підтвердила, що вона на службі у Партії регіонів

27 грудня 2013 о 14:32

Всім відоме гасло «Міліція з народом» вже втратило свою актуальність. Події останнього часу свідчать, що міліція давно вже виконує вказівки влади та захищає здебільшого виключно владу. Дуже яскраво це продемонструвала Волинь.

Показово, що відповідь на моє депутатське звернення щодо неправомірності дій посадових осіб ДКП «Луцьктепло», начальник Управління МВС України у Волинській області О.Д. Терещук надіслав у конверті … Партії регіонів та Фонду голови Волинської ОДА.

convert-1

Це дрібниця, яка в загальному розумінні нинішньої ситуації дуже показова. Мабуть, не даремно влада збільшує видатки на утримання міліції більше як на 2 млрд. грн., бо вона розуміє, що на сьогодні міліція їй потрібна, щоб захистити свою владу і захиститися від людей.

Микола Томенко, народний депутат України

Розділи: Думка читачів

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути