chrome firefox opera safari iexplorer

На Майдані працює ІТ-намет з безкоштовними Інтернетом і консультацією фахівців

16 грудня 2013 о 10:19

На Майдані працює «IT # намет на Євромайдані», у якому всі, хто зараз на Майдані Незалежності, можуть отримати технічну підтримку.

Як пояснює головний координатор IT-намету Максим Плахтій, «ми створюємо можливість отримати консультації від IT-фахівців та доступ до Інтернету в комфортних умовах – за допомогою сучасних планшетів з підтримкою 3G».

В IT-наметі будуть працювати 10 сучасних планшетів з підтримкою 3G. Зараз вже створена сторінка у Facebook цього намету, де можна відстежувати усі новини.

it

Люди, які хочуть працювати IT-волонтерами на Майдані, зможуть прийти та зареєструватися прямо на місті.

Автором ідеї створення такого намету є Юрій Чайка, який днями опублікував у соцмережі Factbook повідомлення з пропозицією встановити такий ІТ-намет.

«Вже відсьогодні люди з Майдану зможуть прийти в IT-намет і відправити e-mail, поспілкуватися з рідними по Скайпу», — розповів він

За його словами, ІТ-спеціалісти зроблять додаткові wi-fi точки для Майдану, в наметі будуть проводитись лекції.

«Кілька приватних інвесторів і представників інвестиційних фондів підтримали ініціативу і будуть приходити в намет, де в неофіційній обстановці можна поспілкуватися за своїми проектами і це буде один з незвичайних способів домовиться про отримання інвестицій», — розповів Юрій Чайка.