chrome firefox opera safari iexplorer

На столичному Майдані чергують психологи

04 грудня 2013 о 11:04

Всі учасники акцій протесту в столиці можуть отримати професійну психологічну допомогу і підтримку. Про це на своїй сторінці на фейсбук-сторінці повідомляє Тетяна Назаренко, психотерапевт, Член правління Всеукраїнської арт-терапевтичної асоціації.

«Друзі, кому сильно тривожно чи погано, або сильна паніка, в КМДА вже працює психолог. Завітайте і просто поговоріть хоча б, — звертається психотерапевт до всіх тих, у кого виснажуються моральні та фізичні ресурси. — Я особисто чергую в четвер з 19.00 до 22.00, в п'ятницю з 9.00 до 12.00».

За словами Тетяни, це приватна ініціатива людей, яким небайдуже все, що відбувається. Природно, що всі консультації вони проводять на громадських засадах безкоштовно. Починаючи з середи, колеги Тетяни, які чергуватимуть в службі психологічної допомоги на Майдані, надінуть жилети світло-м'ятного кольору з написом «ПСИХОЛОГ»;)

«Сьогодні розмовляла з колегою про допомогу тим, хто на Майдані. Вона сказала, що не може без сліз дивитися на це. Мені теж дуже боляче і сумно. Але психотерапевт дуже добре розуміє насамперед свої почуття болю, смутку, розчарування й надії. І я сподіваюся, що справляється з ними. Архетип «Поранений цілитель» як він є. Ми теж люди. Ми теж у почуттях. Ми не всесильні. І при цьому ми можемо допомогти», — повідомляє на своїй сторінці в соцмережі Тетяна.

Отримати кваліфіковану допомогу психолога в центрі столиці можна в будівлі профспілок на 1 поверсі (біля їдальні направо, орієнтир — ларьок з канцелярією) або в будівлі КМДА ( на вході запитайте у чергових, де шукати психолога) . Або звертайтеся за додатковою інформацією звертайтеся до психотерапевта Тетяні Назаренко за тел. 093-899-77-36.

Джерело: День
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути