chrome firefox opera safari iexplorer

На українському кордоні посилюють охорону через теракти у Волгограді

30 грудня 2013 о 12:20

Українські прикордонники посилюють контроль на східному напрямку у зв’язку з терактами у Волгограді. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Як зазначили у прес-службі відомства, контроль за перетином кордону посилюється на усій східній ділянці — від Чернігівської області до Донецька та Криму.

«Наразі прийнято рішення про посилену перевірку автотранспорту та громадян, котрі перетинають кордон. Аби уникнути черг, на пункти пропуску східної ділянки україно-російського кордону направлено додаткові сили працівників», – зазначили прикордонники.

Вони також додали, що як довго триватимуть ці заходи – не відомо.

«Це буде тривати до окремого розпорядження. Ми підтримуємо постійний зв’язок із російськими колегами у цьому напрямку роботи”, — резюмували правоохоронці.

Нагадаємо, за добу у Волгограді прогриміли два вибухи. У неділю, 29 грудня, теракт стався на залізничному вокзалі міста, він забрав життя 17 людей, 45 людей отримали поранення. У понеділок внаслідок вибуху в тролейбусі загинуло, за останніми даними, 14 людей. Ще 25 — поранені.

Джерело: Тиждень
Розділи: Суспільство

17 квітня

Інші дати
Григорій Давиденко
1921 – льотчик, учасник Другої світової війни, Герой Радянського Союзу. Здійснив 215 бойових вильотів, провів 13 повітряних боїв.
Розгорнути
Народився Микита Хрущов
(1894, с. Калинівка, Росія - 1971) – радянський державний діяч, керівник Комуністичної партії УРСР (1938 – 1947), перший секретар КПРС (1953—1964).
Цвіте терен, цвіте терен, А цвіт опадає. Хто в любові не знається - Той горя не знає. (Українська народна пісня)
Розгорнути