chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні оберуть представника України на Євробаченні-2014

21 грудня 2013 о 11:45

У суботу, 21 грудня, в Києві відбудеться фінал національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2014. Як повідомляє прес-служба НТКУ, в прямому ефірі виступлять 20 претендентів на право представляти Україну в Данії, і переможець визначиться шляхом змішаного голосування журі та глядачів, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Конкурсанти вийдуть на сцену в наступному порядку:

1. Дует «Анна- Марія» — «5 Stars Hotel»
2. Роман Полонський — «Wanted Dead or Alive»
3. Uli Rud — «Цветок»
4. Марієтта — «It's my lie»
5. Стас Шурінс — «Why»
6. Анатолій Шпарьов — «Waiting for you»
7. Наталя Валевська — «Love makes you beautiful»
8. Ліза Вассабі — «No fear»
9. Володимир Ткаченко — «Бути там, де ти»
10. Шаніс — «Моя душа»
11. Вікторія Петрик — «Love is lord»
12. Євген Літвінковіч — «Стрелянная птица»
13. Група «НеАнгели» — «Courageous»
14. Ілларія — «I'm alive»
15. Таня Ширко — «Let Go»
16. Таня Берк — «Believe mе»
17. Марія Яремчук — «Tick — Tock»
18. Віктор Романченко — «На краю пропасти»
19. Анна Ходорівська — «Если есть любов»
20. Денис Любимов — « Love»

Проголосувати можна буде c допомогою sms-повідомлення з кодом від 01 до 20 відповідно з номером учасника, при цьому глядачі мають право віддати свій голос лише за одного конкурсанта. Старт голосування і його завершення під час прямого ефіру оголосять ведучі.

Переможницею стає пісня, яка отримала найбільшу кількість балів на основі комбінованого підрахунку результатів голосування журі та інтерактивного голосування телеглядачів. У разі, якщо дві або більше пісень наберуть однакову кількість балів телеглядачів і журі, переможцем буде пісня, яка отримала найбільшу кількість балів від журі.

Початок прямої трансляції о 12:15 на Першому національному.

Нагадаємо, пісенний конкурс Євробачення-2014 відбудеться в травні 2014 року в Копенгагені (Данія). Перший півфінал пройде 6 травня, другий півфінал — 8 травня, а 10 травня відбудеться фінал.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути