chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні Євромайдан проведе чергове Народне віче і йде пікетувати МВС

17 грудня 2013 о 09:52

У вівторок, 17 грудня, о 18:00 на Майдані Незалежності в Києві відбудеться нове Народне віче. А вранці мітингувальники планують відправитися пікетувати будівлю Міністерства внутрішніх справ.

«Завтра (у вівторок ) о 9:00 з Майдану піде група на Богомольця пікетувати МВС», – повідомив зі сцени Євромайдану, у понеділок, народний депутат («Свобода») Ігор Швайка.

При цьому він повідомив, що мітингувальники, як зазвичай, будуть збиратися в організовану колону і підуть вимагати відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Пізніше, о 18:00 на Майдані відбудеться нове Народне віче, яке було вирішено зібрати на минулому Народному віче «День гідності» в неділю, 15 грудня.

«Ми категорично забороняємо підписувати угоду про приєднання України до Митного союзу. На 18 годину 17 грудня – дату можливого підписання угоди – Майдан постановляє зібрати чергове Народне віче, щоб сотні тисяч людей самою своєю присутністю застерігали Януковича від акту державної зради», – сказано в прийнятій Народним віче резолюції.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути