chrome firefox opera safari iexplorer

Столичні ринки припинили роботу і оголосили страйк на підтримку Євромайдану

02 грудня 2013 о 12:26

Київські ринки «Лісовий», «Юність», « Анела» і ринок на бульварі Перова приєдналися до загальнонаціонального страйку і не працюють з понеділка, 2 грудня. Про це йдеться в офіційній заяві представників сфери торгівлі повідомляє пре -служба «Батьківщини».О 15:30 відбудеться прес -конференція Незалежної профспілки , на якій будуть оприлюднені подробиці страйку.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 30 листопада, влада силою розігнала мирний мітинг студентів. Співробітники спецпідрозділу « Беркут» били кийками і ногами всіх без розбору — молодих людей, дівчат. Столична міліція повідомляє, що активістів відтіснили з Майдану Незалежності через конфлікти з комунальниками. Є десятки затриманих і поранених. Першого грудня на Вулиці з акціями протесту Вийшли тисячі людей. Постраждалий у Сутички з «Беркутом» вимірюють сотнями.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути