chrome firefox opera safari iexplorer

У справі Чорновол викликають на допит депутатів

26 грудня 2013 о 17:19

У справі  про напад на Тетяну Чорновол будуть допитані депутати Давид Жванія, Микола Княжицький та Віталій Ярема.

Про це «Українській правді» розповів речник МВС Сергій Бурлаков.

«Для додаткової інформації слідство викликає народних депутатів Миколу Княжицького, Давида Жванію та Віталія Ярему», — сказав він.

«Продовжується розшук ще одного підозрюваного. Слідством встановлено, що він мав відношення до певних комерційних структур та керував підприємством, якому була підконтрольна телекомпанія ТВI», — додав він.

Крім того, як повідомляє прес-служба МВС, знайдена машина Porsche Cayenne «ретельно оглянута із залученням криміналістичної лабораторії, вилучені різноманітні сліди, призначено близько двох десятків експертиз».

Також вилучені відеозаписи з камер спостереження на АЗС та автодорозі, якою рухались автомобілі. Ці записи зараз аналізуються.

Вже допитана сама Тетяна Чорновіл, яка детально пояснила характер нанесення їй травм, у зв’язку з чим провадження додатково кваліфіковано за ч. 2 статті 121 КК України – нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Допитано вже декілька десятків свідків, у тому числі батько потерпілої, який вказав, що відеореєстратор з авто доньки він передав народному депутатові Яремі.

Сам пристрій та повний запис слідству так і не були надані, що не дозволяє детально та повно встановити обставини події.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути