chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні майже в усіх районах столиці засяють новорічні ялинки

19 грудня 2013 о 10:51

Уже традиційно 19 грудня, на День святого Миколая, у столиці запалюють вогники на новорічних красунях. Долучитися до театралізованого святкового дійства можна буде майже в кожному районі.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, у Шевченківському районі ялинка засяє вже о 14:00 в парку імені Тараса Шевченка.

О 15:00 – у Печерському районі на площі Слави.

Театралізоване вуличне дійство «Засвічення районної новорічної ялинки» за участю аматорських творчих колективів у Святошинському районі стартує о 16:00 за адресою: просп. Перемоги, 112.

Ялинка Подільського району засяє о 16:00 на Контрактовій площі. О цій же годині долучаться до урочистого засвічення новорічної красуні мешканці Деснянського району (просп. Маяковського, 29) та Дніпровського (парк Перемоги).

О 17:30 відбудеться театралізоване свято засвічення центральної районної новорічної ялинки «Новорічна зірка сяє – в Голосієво збирає!», що встановлена на вул. Горького, 176.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Новини культури

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути