chrome firefox opera safari iexplorer

В Києві пройде святковий ярмарок «Різдвяний Арсенал»

06 грудня 2013 о 18:35

Кияни зможуть придбати подарунки та просто чудово провести час. 

З 18 до 29 грудня у Мистецькому Арсеналі за адресою вул. Лаврська,12 пройде святковий ярмарок «Різдвяний Арсенал». У програмі ярмарку:
 — подарунки для дітей і дорослих від 100 кращих хендмейкерів України; 
— дитячі книжки та мистецькі видання;
 — авторські читання і майстер-класи; 
— казкові забави в арсеналі та зимові ігри просто-неба; 
— музична сцена та різдвяні солодощі; 
— інноваційний освітній проект Арсенал ідей; 
— 19 грудня — зустріч зі Святим Миколаєм; 
— резиденція Діда Мороза відкрита щодня; 
Під старовинними склепіннями вас чекатимуть подарунки для дітей і дорослих від ста найкращих хендмейкерів України. 

Провідні видавництва представлять найкрасивіші дитячі книжки і мистецькі видання. Відбуватимуться авторські читання від улюблених дитячих письменників, а також численні майстер-класи, на яких дітвора зможе навчитися робити святкові листівки, ялинкові прикраси і подарунки власноруч. 

На головній музичній сцені для відвідувачів співатиме Київський дитячий хор «Щедрик» і танцюватиме переможець телевізійного шоу «Танцюють всі» Василь Козар разом зі своїм хореографічним театром. Юних відвідувачів чекатиме інноваційний освітній проект для дітей і підлітків «Арсенал ідей», котрий підготував нові святкові наукові і творчі цікавинки. Гості ярмарку також можуть завітати у резиденцію Діда Мороза. 

У казковій резиденції буде організовано спеціальне місце для написання листів Діду Морозу. А потім їх буде доставлено прямо Діду Морозу, аби бажання кожного могло здійснитися. Дід Мороз обіцяв щогодини навідуватися у свою центральну резиденцію у Мистецькому Арсеналі, аби прочитати листи від дітей, відповісти на них та разом зі своїми помічниками – казковими гномами – подарувати усім солодкі подарунки! А 19 грудня на відвідувачів «Різдвяного Арсеналу» чекає незабутня зустріч зі святим Миколаєм. 

Також протягом грудня працюватиме Пошта Святого Миколая – спеціальна скринька у Мистецькому Арсеналі, за допомогою яких діти можуть надсилати свої листи Святителю з проханням про найзаповітніші мрії. А 19 грудня Святий Миколай зустрінеться із авторами листів та виконає їхні бажання. Ярмарок працюватиме 18 грудня – з 15:00 до 20:00, 19-28 грудня – з 11:00 до 20:00, а 29 грудня – з 11:00 до 18:00. Вартість вхідних квитків для дорослих 50 грн, дітям до 12 років вхід вільний. Сімейний квиток (двоє дорослих, 1-2 дитини) коштуватиме 120 грн.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути