chrome firefox opera safari iexplorer

Вартість проїзду у Києві зросте до 3 гривень з кінця січня

24 грудня 2013 о 15:39

Проїзд у громадському транспорті Києва подорожчає з 25 січня.

Про це заявив заступник голови Київської міськадміністрації Михайло Костюк.

«Введемо з 25 січня трьохгривневий тариф. Цей день обраний для того, щоб дати можливість киянам своєчасно купити проїзні на наступний місяць. Буде близько 10 проїзних квитків для пільгових категорій (наприклад, студенти) і звичайних киян», — сказав він.

За формою вони не зміняться — місячні на всі види транспорту, річні тощо — як зараз.

«Їхня ціна залишиться колишньою, а щодо деяких позицій навіть знизиться. Все це узаконено і вибудовано в систему. Більш конкретно ми розповімо на громадських слуханнях у четвер, 26 грудня», — запевняє заступник голови КМДА.

Як повідомляють «Вести», до 3 гривень подорожчає проїзд і в метрополітені. Для цих цілей підприємство просто поміняє жетони — з нинішніх синіх на зелені.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути