chrome firefox opera safari iexplorer

Водіям рекомендують пересісти у громадський транспорт

09 грудня 2013 о 16:28

Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає громадян утриматися від використання приватного автомобільного транспорту для уникнення ускладнень руху на дорогах, а також просить не залишати його на шляхах загального користування. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Такі вимоги пов‘язані з різким погіршенням погодних умов на території західних, північних та більшості центральних областей України, у тому числі у Києві та області.

Розуміння з боку водіїв дозволить дорожнім і комунальним службам здійснювати своєчасне прибирання снігу, а правильно припарковані автомобілі не заважатимуть снігоочисній техніці.

Для забезпечення сталого руху на дорогах столиці та Київської області ДСНС організувала чергування автомобільних тягачів на особливо рельєфних ділянках. Також 12 тягачів чергують на основних гірських перевалах Карпат – Яблуницькому, Вишківському, Латірському та Ужоцькому.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на Чернігівщині введено обмеження руху транспорту. У Мінінфраструктури пояснюють такі заходи попередження заторів та інших надзвичайних ситуацій при снігопадах.

17 квітня

Інші дати
Григорій Давиденко
1921 – льотчик, учасник Другої світової війни, Герой Радянського Союзу. Здійснив 215 бойових вильотів, провів 13 повітряних боїв.
Розгорнути
Народився Микита Хрущов
(1894, с. Калинівка, Росія - 1971) – радянський державний діяч, керівник Комуністичної партії УРСР (1938 – 1947), перший секретар КПРС (1953—1964).
Цвіте терен, цвіте терен, А цвіт опадає. Хто в любові не знається - Той горя не знає. (Українська народна пісня)
Розгорнути