chrome firefox opera safari iexplorer

«Воля-кабель» надала киянам у центрі максимальну швидкість інтернету і закликала зняти паролі на WiFi

02 грудня 2013 о 12:04

Найбільший у Києві інтернет-провайдер «Воля-кабель» розіслав своїм абонентам, які проживають у центральній частині столиці, листа, в якому повідомив, що відкрив для них максимальну швидкість інтернету та закликав зняти паролі на WiFi, щоб забезпечити протестуючих інтернет-покриттям. Про це повідомляє Watcher.

«Шановні друзі!

Зараз ми з Вами стали свідками силових дій, які ставлять під загрозу життя та здоров'я людей!

В зв'язку з цим для надання можливості здійснювати екстренні дзвінки та оперативно звя'зуватись із близькими онлайн під час мирної акції 1 грудня, ми відкриваємо на два дні (1-2 грудня) максимальну швидкість Інтернету за Вашою адресою!

У свою чергу, просимо Вас зняти паролі на Wi-Fi, щоб надати можливість отримати доступ до мережі всім, хто цього потребуватиме.

1. Інструкція з безпечного відкриття доступна за посиланням: Інструкція скидання до заводських налаштувань.

2. У випадку необхідності зв'яжіться, будь ласка, з нами, відповівши на цього листа, і наші співробітники допоможуть Вам здійснити необхідні налаштування
 
3. За Вашим бажанням на media@volia.com надішліть нам адресу (вулицю та номер будинку), за якою буде відкрито WiFi, і Інтернет-ассоціація України відмітить цю точку на загальнодоступній мапі.

Дякуємо за розуміння.

Співробітники компанії «Воля»»

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути