chrome firefox opera safari iexplorer

Вибухівки на вокзалах та аеропортах Києва на знайдено, — МВС

11 грудня 2013 о 17:59

Правоохоронці не знайшли вибухівки на вокзалах та аеропортах Києва.

Про це повідомляє пре-служба МВС України.

«Вибухотехніки завершили свою роботу на території Центрального та Південного вокзалів, аеропорту «Жуляни» та терміналу «В» аеропорту «Бориспіль». Вибухівки не знайшли. Роботу там повністю відновлено. Тільки із залізничних вокзалів було евакуйовано понад 3,5 тисяч осіб», — йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що правоохоронці з`ясовують особу чоловіка, який зателефонував до міліції та повідомив про замінування та нагадали, що за таке правопорушення передбачено кримінальну відповідальність. Максимальна санкція цієї статті – до 8-ми років позбавлення волі.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути