chrome firefox opera safari iexplorer

Визначено склад збірної України з біатлону на Універсіаду

03 грудня 2013 о 15:13

Стали відомі імена біатлоністів, які представлятимуть Україну на Зимовій Універсіаді, яка пройде з 11 по 21 грудня в італійському Тренто, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ФБУ.

На Студентських іграх за чоловічу збірну виступатимуть Дмитро Русинов, Дмитро Підручний, Олександр Дахно, Віталій Кильчицький, Артем Тищенко, Руслан Ткаленко, Іван Моравський.

Жіночу частину збірної складуть Ольга Абрамова, Яна Бондар, Ірина Варвинець, Алла Гіленко, Надія Бєлкіна, Анастасія Меркушина, Юлія Журавок.

Як повідомив тренер збірної України Олександр Кравченко, днями в чоловічу і жіночу команди буде дозаявлено ще по одному спортсмену. Скоріше всього, ними стануть Василь Потапенко і Юлія Бригинець.

Отже, в Італію їде практично весь другий склад української біатлонної збірної.

Нагадаємо, що на минулій Зимовій Універсіаді українські біатлоністи зібрали багатий урожай медалей — 6 золотих і 2 бронзові. Однак склад тоді був потужнішим. По три золоті медалі в турецькому Ерзурумі завоювали Артем Прима (спринт, мас-старт і змішана естафета) та Віта Семеренко (спринт, гонка-переслідування і змішана естафета), два золота здобув Сергій Семенов (гонка-переслідування і змішана естафета). Всього на Зимовій Універсіаді — 2011 Україна взяла 6 золотих, 5 срібних і 4 бронзових медалей.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Спорт в Україні

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути