chrome firefox opera safari iexplorer

Зі Львова на Київ вирушить ще одна колона з мітингувальниками

05 грудня 2013 о 15:09

Ввечері 5 грудня ще одна автоколона з мітингувальниками вирушить зі Львова до Києва. Організатори просять їхати виключно чоловіків і не одягати спортивних та камуфльованих речей, щоб не викликати агресію.

Про це ZAXID.NET повідомив громадський координатор львівського Євромайдану Іван Стринський.

За попередньою інформацією на столицю має виїхати близько 50 автомобілів. Виїзд заплановано на 24:00 від пам’ятника Данилу Галицькому у Львові.

«Ми організовуємо колони автомобілістів і запрошуємо всіх власників автомобілів долучатись до колони, але бажано чоловіків»,― сказав Іван Стринський.

Зі слів координатора, якщо буде потреба, то ці люди будуть використовувати власні автомобілі для блокування вулиць. Але зараз вони їдуть в Київ, як звичайні мітингувальники, щоб довозити тих людей, які не мають змоги їхати самі.

Також він додав: «Ми просимо чоловіків не брати спортивного і камуфльованого одягу, що може викликати агресію, а одягати міцні лижні костюми і теплі речі. Також брати медичні набори для надання допомоги».  

За словами Івана Стринського, організовуються також колони автомобілістів з східних регіонів України. Зокрема – Харкова, Одеси та Миколаєва. Але є певні труднощі з організацією таких виїздів.

«Звідти виїжджає менше людей, ніж зі Львова, бо у тих містах немає активістів, які готові координувати формування колон», – сказав він.

«Також є певні перешкоди з організацією комунікації через Інтернет. Нам заблоковували ті IP-адреси, з яким ми спочатку починали працювати. Тому люди постійно приносять нам інші ноутбуки. Також наших постів та сторінок в соцмережах на Сході та в Центрі України не бачать. Їх постійно видаляють»,― пояснив активіст.

З організаційних питань виїзду зі Львова можна звертатись безпосередньо до Івана Стринського – громадського координатора формування автоколон львівського Євромайдану – за телефоном: (093) 439-90-63.

Раніше ZAXID.NET публікував детальну інформацію про місця збору автомобілів і телефони координаторів.

Нагадаємо, щодоби Львів відправляє на мітинг до Києва в підтримку Євроінтеграції 3 тисячі людей.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути