chrome firefox opera safari iexplorer

72-річний «нападник» на спеццпризначенця проведе 2 місяці за ґратами

25 січня 2014 о 12:08

В ніч на суботу в Оболонському суді розглядали справи затриманих активістів Майдану і Євромайдану, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу партії «УДАР».

«Суди у нас, виявляється, працюють цілодобово. Двом затриманим на Грушевського присудили домашній арешт, 14 автомайданівцям вліпили по 2 місяці арешту, до утримання під вартою засудили і 72-ох річного „нападника“ на спецпризначенця. Всі свідчення у справах і судові рішення написані під кальку», — сказав В.Кличко.

«В Оболонському суді відбувається демонстрація обіцянок В.Януковича відпустити затриманих активістів», — наголосив політик.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути